Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizita !

Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului www.redist-redone.ro Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca aveti vreo nelamurire inainte de a face vreo comanda, va rugam sa ne scrieti la adresa vanzari.redist@gmail.com.

SC GOLD CARE GROUP SRL, in calitate de administrator al site-ului www.redist-redone.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori.

Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii" in orice moment. Website-ul www.redist-redone.ro funcţionează conform prevederilor legale ale statului român, fiind operat de către SC  GOLD CARE GROUP SRL  , cu sediul social in Ilfov,

Precizari prealabile

Anumite produse vandute pe www.redist-redone.ro sunt destinate uzului profesional, de catre persoane calificate. Folosirea acestora de catre persoane care nu au o calificare in domeniu poate duce la accidentari sau nerealizarea efectelor dorite. SC GOLD CARE GROUP SRL nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste eventualele daune sau neplaceri ce pot aparea in cazul folosirii acestor produse de catre persoane necalificate (ex: adezivul permanent pentru gene, frezele electrice pentru manichiura, diferite aparate cosmetice, ceara pentru epilat, etc).

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se poate adauga costul de transport, detaliat in pagina de finalizare a comenzii. Societatea noastra nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Livrarea coletelor se face intr-un interval cuprins intre o zi si patru zile lucratoare, in functie de modalitatea de livrare aleasa, din momentul in care coletul pleaca din sediul SC  GOLD CARE GROUP SRL (nu de la plasarea comenzii).

Livrarea coletelor se poate face prin intermediul firmelor de curierat. Clientul poate alege metoda de livrare dorita in momentul plasarii cererii de comanda pe site.

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

SC  GOLD CARE GROUP SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat etc.). SC GOLD CARE GROUP SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC GOLD CARE GROUP SRL va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre SC GOLD CARE GROUP SRL si clientii sai. SC GOLD CARE GROUP SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.redist-redone.ro, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, SC GOLD CARE GROUP SRL declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor. SC GOLD CARE GROUP SRL isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica continutul site-ului fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Contractul intre Vanzator si Cumparator se considera incheiat in momentul confirmarii comenzii plasate, de catre Vanzator. Confirmarea se poate face prin email / sms, in momentul in care cumparatorul este notificat ca, comanda plasata de el pe site are status-ul "Comanda Confirmata", fara a mai fi necesara o confirmare de primire din partea Cumparatorului, sau telefonic, la solicitarea Cumparatorului,  Odata contractul incheiat, deci confirmarea comenzii plasate, cumparatorul are obligatia de a achita contravaloarea produselor plus eventualele costuri de transport implicate, care i-au fost aduse la cunostinta anterior, in pasii de plasare online a comenzii. In momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator, se realizeaza o acceptare completa a termenilor Comenzii.  Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda plasata pe site dar care nu are status-ul "Comanda Confirmata" ca avand valoarea unui Contract. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Drepturile de autor

Intregul continut al www.redist-redone.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.redist-redone.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC GOLD CARE GROUP SRLsi cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora.Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa vanzari.redist@gmail.com

Declinarea responsabilitatii

      Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa SC GOLD CARE GROUP SRL incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, nu garantem ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. SC GOLD CARE GROUP SRL. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

Garantia produselor:

      Toate produsele comercializate de catre SC GOLD CARE GROUP SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantia legala de conformitate.

     Produsele electronice/electrice cumparate prin intermediul www.redist-redone.ro beneficieaza de garantia obisnuita pe o perioada determinata a fiecarui produs în parte, 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice. Astfel, fiecare produs electronic/electric livrat va fi însotit de certificatul de garantie sau declaratie de conformitate cu specificatiile producatorului sau ale importatorului. 

    Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Costul transportului pentru produsele trimise la garantie sunt suportate de SC GOLD CARE GROUP SRL.

Conditii pentru returnarea produselor

     Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului:  "Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele,consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile" . Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.

     Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: vanzari.redist@gmail.com. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor" .

      SC GOLD CARE GROUP SRL. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza unui email la vanzari.redist@gmail.com sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

      Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original. 

       Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, "se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

      Produsele de tipul bureti make-up, pensule make-up, pensule gene nu se pot returna, daca prezinta urme de folosire sau purtare, din motive de igiena. De aceea va rugam sa nu desfaceti ambalajul lor daca sunteti de parere ca respectiva culoare sau model nu sunt cele potrivite pentru dvs, pentru aceasta categorie de produse. Deasemenea, produsele cosmetice, de make-up, geluri UV, nu se pot returna daca prezinta sigilii desfacute sau urme de folosire.

      Produsele care sunt sigilate de producator pentru protejarea continului (exemplu: geluri uv), nu pot fi returnate decat daca au sigiliul intact, sau in baza unor motive serioase (produs neconform), cererile bazate pe eventualele pareri legate de nuantele de culoare nu vor fi luate in considerare, pozele postate pe site au caracter informativ si nu pot reda intocmai realitatea. 

      Pentru comenzile care contin produse trimise in mod gresit de SC GOLD CARE GROUP SRL, costurile de retur si reexpediere a produselor vor fi suportate in totalitate de SC GOLD CARE GROUP SRL Produsele se vor returna la vanzator prin curier, fara ramburs, dupa o notificare telefonica sau pe email a vanzatorului, folosind datele de contact de pe site,  urmand ca vanzatorul sa foloseasca aceeasi metoda de reexpediere a produsului. Cumparatorul trebuie sa asigure o ambalare corespunzatoare a produsului returnat, pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului.

       Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 48 ore de la primirea coletului, pe adresa de email a site-ului, prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 48 ore nu vor fi luate in considerare. SC GOLD CARE GROUP SRL acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa din pacate nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare.

Informatii, Comunicari

      Cei care viziteaza site-ul www.redist-redone.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail a site-ului atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii SC GOLD CARE GROUP SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Comenzi telefonice

     Plasarea comenzilor telefonice se realizeaza pe propria raspundere. Comenzile continand decoratiuni pentru unghii (stickere, sclipici, strasuri, etc), nu se pot plasa telefonic, ci DOAR pe site. SC GOLD CARE GROUP SRL nu este raspunzator pentru eventualele erori/neintelegeri privind adresa, numar de telefon, produse, nuante de culori etc.

Disponibilitate produse

     Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, pot exista situatii in care un produs sa mai apara ca fiind disponibil pe site, insa el sa se fi vandut pe alte canale si stocul sa nu fie actualizat.

Contactarea clientilor

     Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor care plaseaza cereri de comanda pe site-ul www.redist-redone.ro, pentru lamurirea anumitor aspecte legate de cererile de comanda primite (ex. la solicitarea persoanei ce a plasat cererea de comanda, date livrare gresite / incomplete, produs indisponibil, etc). In acest caz, persoana care a plasat cererea de comanda este contactata telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care persoana nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care persoana ce a plasat cererea de comanda nu ne contacteaza in termen de 48 ore  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la numerele de pe site (de luni-vineri, intre 10:00-17:30), cererea de comanda este anulata.

Clientii care nu isi onoreaza obligatia de ridicare a coletelor

     Pentru un client care efectueaza o comanda si nu o ridica de la firma de curierat, este necesara plata in avans pentru urmatoarea comanda plasata. Repetarea acestui incident va duce la obligativitatea platii in avans a tuturor comenzilor plasate catre SC GOLD CARE GROUP SRL sau blocarea clientului respectiv si anularea din sistem fara o notificare prealabila a cererilor de comenzi pe care acesta le plaseaza.

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.redist-redone.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC GOLD CARE GROUP SRL rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Litigii

SC GOLD CARE GROUP SRL., administrator al site-ului www.redist-redone.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului, fara invocarea unui motiv. In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate:

Cosmetice

 • cu eticheta originala;

 • cu toate accesoriile aferente;

 • fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;

 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi

 • sa fie sigilate

Aparate

 • cu eticheta originala;

 • cu toate accesoriile aferente;

 • cu certificatul de garantie, in original;

 • fara urme vizibile de deteriorare;

 • fara interventii neautorizate sau care nu respecta indicatiile de utilizare ce insotesc produsele;

 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi, socuri mecanice/ electrice.

       Daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.
Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, "se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

       SC GOLD CARE GROUP SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului retur, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email, completat de catre client. In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește: email, poștă, verbal etc.

     Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului, incluzand si cheltuielile de transport initiale, daca este cazul.

Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.

 

Setările cookie-urilor de pe acest site sunt setate să „permită tuturor cookie-urilor” să vă ofere cea mai bună experiență. Vă rugăm să faceți clic pe Accepta cookie-uri pentru a continua să utilizați site-ul.
V-ați abonat cu succes!
ico-collapse
0
Vizualizate recent
ic-cross-line-top
Sus
ic-expand
ic-cross-line-top